NewsOnline Mentor – treningi za mlade

February 29, 2020

Na STEP inštitutu smo v februarju 2020 izvedli tri treninge na temo coachinga in mentorstva. Dva smo izpeljali v Ljubljani, enega pa v Kopru. Udeleženci so bili večinoma študentje različnih fakultet, ki delajo z ljudmi in lahko vsebine koristno uporabijo za pomoč sodelavcem in strankam. Obravnavali smo tematike povezane z mentorstvom, kot npr. delovne veščine in kompetence, problem diskriminacije, komunikacija, medosebne veščine, mehke veščine in coaching orodja. Udeleženci niso prejeli zgolj teoretskega znanja, temveč so pridobljeno znanje tudi preizkusili v praktičnih aktivnostih na treningu. Vsak udeleženec je prejel tudi povratno informacijo, ki je lahko koristna za nadaljnjo osebno in profesionalno rast. Pred izvedbo treninga so udeleženci rešili spletno platformo, ki jih je opremila s potrebnim predznanjem. Do spletne platforme lahko dostopate tukaj:

Povratne informacije o treningu s strani udeležencev, so bile navdihujoče:

“Všeč mi je bilo, da sta trenerki prilagodili trening glede na naše izkušnje in znanja, hkrati pa sta upoštevali želje posameznikov. Všeč mi je bilo, da sta delili praktične osebne primere, ki so povečali zaupanje med nami. Zelo sem zadovoljna!” ?

“Nisem še sodeloval v ničemer takšnem, zato nisem imel pričakovanj in izkušenj. Všeč mi je bilo, da smo začeli pri osnovah, tako da sem lahko brez problema sledil. Mislim, da sem se veliko naučil in bom lahko znanje koristno uporabil.”

“Pridobila sem koristno znanje, izkušnje, nasvete in informacije, ki jih nisem prejela med študijem. Trening mi bo pomagal, da se osebnostno in profesionalno razvijam, za kar sem zelo hvaležna.”

CONTACTGet in touch with us.
STEP Institute is an innovative private non-profit organisation that deals with people development.
OUR LOCATIONWe are located here:
https://www.step-institute.org/wp-content/uploads/2020/01/slovenia_map_step-01-01.png
CONNECTIONS
CONTACTGet in touch with us
STEP Institute is an innovative private non-profit organisation that deals with people development.
OUR LOCATIONWhere to find us?
https://www.step-institute.org/wp-content/uploads/2020/01/slovenia_map_step-01-01.png
CONNECTIONSDon't miss

Copyright © 2020 Step Institute. Made by: Erpium

Copyright © 2020 Step institute. Made by: Erpium